08.11.2018
Tento recept recykluje zbytky pečenej tekvice, keď sa doma vyskytne obzvlášť urastený kus a už sme mali aj polievku, aj placky, aj …
Je to efektné, efektívne a výborné.
28.10.2017
Kombinácia pečených batátov a bryndze je neopísateľne dobrá. Sladké, zvonka chrumkavé a vnútri mäkké batáty kontrastujú s kyslo-slanou chuťou bryndze. Experimentujte s rôznymi tvarmi batátov a vždy dostanete trochu iný chuťový výsledok.
28.10.2017
Pečená zelenina patrí u nás doma k stáliciam a miluje ju celá rodina vrátane detí.
Zelenina pečením získava skvelú sladkú chuť, posilňuje sa jej zahrievajúce pôsobenie a nie je náročná na prípravu. Pôžitkári a zarytí mäsožravci si ju dochucujú slaninou alebo klobáskou. Ale to vôbec nevadí, lebo k tomu vždy zjedia kopec slaninkou oblízanej zdravej zeleniny.
19.07.2017
Zelenina na pare sa považuje za najzdravšiu úpravu zeleniny. A podľa mňa patrí aj k najchutnejším.