14.09.2015

Maca cao 100g

illustrative image

Inteligentné spojenie kakaa a macy. Dve príbuzné rastliny, ktoré sa vzájomne podporujú svojimi účinkami. Príjemné povzbudenie a energia s chuťou kakaa.

MACA

má účinky, ktoré spočívajú najmä vo zvýšení výdrže a  energie, podpore imunitného systému, redukcii chronickej únavy a kompletnej podpore endokrinného systému. MACA (tiež nazývaná peruánsky ženšen), bola používaná po stáročia pre zvýšenie libida a podporu plodnosti u mužov aj žien.

Kakao

Pravé nepražené RAW kakao má o 360% viac antioxidantov ako obyčajné pražené kakao a jeho antioxidačná kapacita je až 96.000 ORAC/100g, čo je jena z najvyšších hodnôt spomedzi rastlinných zdrojov.

Použitie: Nápoj Maca cao chutí skvele, keď sa pridá do mlieka, rastlinných koktailov (smoothies), proteínových nápojov, cereálnych nápojov, tyčiniek a v mnohých iných kombináciách.

Zloženie na jednu dávku 4g: Prášok zo sušeného mletého koreňa rastliny MACA (Lepidium meyenii) 2000 mg, kakaový prášok /Theobroma Cacao) 2000 mg, bez konzervačných látok a iných prísad.

Viac tu: http://www.nutri-elements.sk/produkty/maca-cao/