Guarová guma

Používa sa do pečenia ako náhrada lepku, aby cesto držalo pekne pokope.
Ponúkame Vám 100g balenie od Natural Jihlava, alebo 250g balenie Kroner.

kukuričná strúhanka

Prirodzene bezlepkový výrobok z kukuričnej krupice. Kukuričnú strúhanku môžete použiť na zahustenie stravy, na prípravu kaše, alebo ako náhradu klasickej strúhanky (napr. na obalenie pri vyprážaní).

Zmesi na pečenie

Bezlepková múka Mantler

Použitie: vhodná na chlieb, koláče, knedlíky, jednoducho je univerzálna.
Zloženie: prírodný kukuričný škrob, plnotučná sójová múka, guarová guma, sójový lecitín.

Bezlepková múka Jizerka

Použitie: všestranne použiteľná na prípravu kysnutého cesta, šľahaných a trených hmôt,pri varení a zahusťovaní pokrmov, prípravu knedlí a cestovín.
Zloženie: pšeničný škrob deproteinovaný, lupinová múka LP20, dextróza, guarová guma, emulgátor: sójový lecitín, kyselina citrónová, kyselina askorbová, oxid siričitý.