02.11.2009

Omáčky

Prírodné sójové omáčky, umeocot, kečup v biokvalite, bylinkové pesto ... pre...

02.11.2009

Koreniny

Koreniny dotvárajú nielen chuť jedla, ale menia aj jeho výživovú a energetickú...

29.10.2009

Pohánky

Pohánky sú sladké sušienky, ktoré sú vyrábané z najkvalitnejších ingrediencií a...

29.10.2009

Špeciality zo sóje

Produkty zo sóje ako tofu a tempeh sú veľmi dobrým zdrojom kvalitných...

29.10.2009

Kuzu

Kuzu je škrob, získaný z koreňa japonského vínneho kríka a slúži na zhusťovanie...

29.10.2009

Umeboshi

Nakladané slivky výraznej slanej a kyslej chuti. V Japonsku sú obľúbené najmä...

27.09.2009

Kombucha

Chutný a zdravý nápoj s pozitívnym účinkom na imunitný systém, trávenie a...

12.08.2009

Kakaové bôby

Kakaové bôby v prirodzenej nespracovanej podobe sú pre naše telo veľmi...

12.08.2009

Incan Goldenberries (Physalis)

Vďaka svojmu zloženiu (vysoký obsah vitamínu C, vitamíny skupiny B, rutín,...

Kakaové bôby

Kakaové bôby v prirodzenej nespracovanej podobe sú pre naše telo veľmi...

Ajurvédska káva

Instantná kávovinová zmes čakanky lekárskej a extraktu z byliny Ašvagandha,...

Melasa

Je vedľajším produktom pri výrobe cukru z cukrovej trstiny. Obsahuje všetky...

Goji

Tradičná čínska medicína od nepamäti považuje Goji (plody Kustovnice čínskej -...

Konopné semiačka

Konopné semienka sú zdrojom esenciálnych mastných kyselín Omega 3, 6 a 9 v...

Incan Goldenberries (Physalis)

Vďaka svojmu zloženiu (vysoký obsah vitamínu C, vitamíny skupiny B, rutín,...

Huby Shitake (Húževnatec jedlý)

V Japonsku je táto huba pokladaná za elixír, ktorý predlžuje život. Niekedy sa...

Morské riasy

Morské riasy sú cenným zdrojom účinných látok, ktoré podporujú zdravie človeka....

Miso

O mise sa píše ako lieku takmer na všetko: zlepšuje stav ciev, znižuje hladinu...

Sójové omáčky SHOYU a TAMARI

Tieto prírodné sójové omáčky neobsahujú žiadne farbivá, konzervačné látky ani...

Obilniny a ryža

Obilniny a ryža patria u mnohých národov k základom ich každodennej stravy....