Kde nás nájdete:

ul. Janka Kráľa 4,
Banská Bystrica
(budova Proxima 2,
na Huštáku vedľa OCA)

mapa

Kontakty:

mobil: +421 907 804 634
e-mail: info@baoba.sk

Otváracie hodiny:

Pondelok 9:30 - 17:30
Utorok 9:30 - 18:00
Streda 9:30 - 18:00
Štvrtok 9:30 - 18:00
Piatok 9:30 - 17:30
Sobota 10:00 - 12:00
Nedeľa zatvorené
BAOBA.sk v sieti Facebook
07.09.2019

Čierne goji - čierny ZÁZRAK na počkanie?

Hotový zázrak. Z tajomných nedostupných hôr Tibetu. S uhrančivou farbou. Vzácne, ťažko dostupné a hlavne NOVÉ! Obsahuje čosi VÝNIMOČNÉ, čo potrebujeme úplne všetci a má to patrične vedecky znejúci názov. OPC = Oligomérny Proantho Cyanidín. Vraj toľko ho nie je ani v čučoriedkach či iných plodoch s tmavou farbou.

03.04.2019

Čaj zo zeleného jačmeňa

Každý deň sa objaví niečo, čo by sa oplatilo pridať do mojej obľúbenej sekcie "Bludy na webe". Ale občas príde zjavenie, ktoré si vyžaduje okamžitú reakciu! Toľko bludov na jednu obrazovku je naozaj vzácnosť. Ževraj: "Čaj z pšeničnej trávy známej pod názvom Zelený jačmeň ..."

27.06.2018

Vápnik v makovom oleji?

Už som si myslela, že obdobie obsahu vápnika v makovom oleji máme za sebou. Ale zdá sa, že opak je pravdou. V poslednej dobe na mňa vyskočilo niekoľko článkov, či už na webe (rôzne dátumy zverejnenia), alebo z časopisov (z roku 2018), ktoré dokazujú, že táto bludná téma je stále živá.

22.05.2018

Nie je jačmeň ako jačmeň

To že nie je jačmeň ako jačmeň už asi vedia skoro všetci. Aj keď občas sa stáva, že musíme klientom vysvetľovať, prečo je náš jačmeň taký drahý, v porovnaní s jačmeňom inej značky.

20.12.2017

Reakcia na článok "Seitan - mäso v novej kvalite"

Dnes som sa chystala napísať článok o tom, prečo na svoj vek tak dobre vyzerám. Narazila som však na príspevok, pri čítaní ktorého mi padla sánka, zastavil sa mi dych a na chvíľu aj činnosť mozgu. Článok počká - toto vyžaduje neodkladnú reakciu!

13.06.2017

Bezlepková strava a cukrovka?

Pozitívne čaro internetu tkvie v tom, že sa pomerne bez námahy dozviem veľa zaujímavých vecí. Odvrátená strana je, že to môže byť aj kopa nezmyslov. Ešte horšie je, že nezmysly sa často halia do hávu vedeckosti a objektivity. Nuž tento článok o možnom vzťahu medzi bezlepkovou stravou a diabetom ma skutočne nadchol! Samozrejme v úvodzovkách.